Volg ons op Twitter

50% korting op Lucovitaal voedingssupplementen

Lucovitaal voedingssupplementen
Prijs: 50% korting
Actie: Geldig tot eind november 2012

Bezoek Website

Gillette Fusion Scheermesjes met 43% korting

Gillette Fusion Scheermesjes
Prijs: van € 34,95 voor € 19,95
Actie: Geldig tot eind november 2012

Bezoek Website

GRATIS kookboek

Beantwoord 3 vragen over Diabetes en u maakt kans op een kookboek!

Bezoek Website

Gratis verzending met kortingscode

Drogisterij.net heeft een nieuwe kortingscode beschikbaar gesteld:
 
Actiecode: M4N9sept1
Gratis verzending boven de € 20,-
 
Deze actiecode is geldig tot 14 oktober 2012.

Bezoek Website

10% korting op alle testen

Zelftestkliniek.nl heeft een kortingscode beschikbaar. Met deze code krijgt men 10% korting op alle testen in het assortiment.
 
Het gaat om de volgende kortingscode: ONZTK201201
Deze is geldig tot 31-10-2012.
 

Bezoek Website

Toegevoegd op de website: Zelftestkliniek.nl

De Zelftestkliniek.nl stelt uin staat stelt betrouwbaar en snel een goede indruk van uw gezondheid te krijgen, zonder dat meteen een bezoek aan de huisarts vereist is. Daartoe selecteert en verkoopt de Zelftestkliniek.nl een breed assortiment aan uitsluitend Europees goedgekeurde gezondheid zelftests (thuistests) en producten die gerelateerd zijn aan deze zelftests. Deze kunt in uw vertrouwde omgeving veilig gebruiken. Ook vind je op onze website een keur aan gratis, online testen.
 
De Zelftestkliniek.nl voert als motto “Meten is Weten”. Bewust zijn van je gezondheid en lichaam past hier dan ook bij. Het vroegtijdig signalen van een bepaalde aandoening kan heel veel leed voorkomen maar kan ook veel geld besparen die vervolgens ingezet kan worden aan mensen die een bepaald type zorg nodig hebben.
 
Zelftestkliniek.nl levert o.a. de volgende testen: zwangerschap, ovulatie, cholesterol – Diabetes, vaginale, vruchtbaarheid, soa, allergie, maag- en darm, urineweginfectie, menoupauze, pfeiffer, drugs, alcohol, tekenbeet en Hoofdluis en neten bestrijden.

Bezoek Website

Toegevoegd op de website: DokterOnline.com

Dokteronline biedt een bemiddelingsservice tussen arts, apotheek en u als klant, in de volksmond ook wel een online apotheek of internet apotheek genoemd. Dokteronline richt zich voornamelijk op lifestyle en schaamte gerelateerde klachten. Na goedkeuring schrijft één van de onafhankelijk aangesloten artsen een recept voor uw medicijn of geneesmiddel, dat vervolgens door een Europese online apotheek wordt uitgeleverd en via de post bij u thuis wordt bezorgd. Bij Dokter online kunt u dus online medicijnen en geneesmiddelen bestellen en uw medicatie eenvoudig thuisbezorgd krijgen.

Bezoek Website

Waarom naar de sauna gaan goed is voor je gezondheid


Als jij vaak naar de sauna gaat, ben jij gezond bezig! Door de warme temperaturen en door de droge lucht ga je veel zweten en verlies je veel afvalstoffen. In de sauna kunnen de temperaturen hoog oplopen en hierdoor worden ook verschillende functies van je lichaam worden gestimuleerd.

Omdat het zo warm is, gaat je hart sneller het bloed pompen door je lichaam, net als bij het sporten of intensief bewegen. Een sauna is dus niet alleen fijn, maar het is ook nog eens een goede workout. Je hoeft na je bezoekje ook niet meer naar de masseur, want het is ook nog eens goed voor je gewrichten en spieren.

Door de warmte gaat ook je weestand omhoog. Je verliest dus veel afvalstoffen en je lichaam moet hierdoor veel nieuwe cellen aanmaken. Deze nieuwe cellen zijn goed voor je en zorgen ervoor dat je weerstand omhooggaat en je dus minder snel ziek wordt.

Ook is dat bezoekje aan je lokale sauna ook nog eens goed voor je huid. Omdat je veel afvalstoffen verliest stijgt de bloedtoevoer naar je huid en door dit proces blijft je huid in een betere staat.

Niet alleen gaat je lichaam erop vooruit, maar ook je mentale gesteldheid. Als je eerst in de hete sauna hebt gezeten, dan moet je eens daarna in het koude bad stappen. Je merkt dat de ontspanning nog intenser wordt.

In Nederland hebben we vaak last van schommelingen in het klimaat. De ene dag kan het aangenaam warm zijn en de volgende dag moet je weer je ramen van je auto krassen. Dit zorgt ervoor dat de gemiddelde Nederlander al snel kouvat of zich hierdoor niet lekker gaat voelen. Bezoekjes aan de sauna zorgt ervoor dat jouw lichaam deze klimaatschommelingen makkelijk aankan.

Als jij nu overtuigd bent om naar de sauna te gaan, dan moet je je ook zeker hier op voorbereiden. Neem een goede sauna handdoek mee om je bezoek te perfectioneren.

 

«« Vorige | 1 ... | 3 | 4 | 5 |

© 2010-2020 lifestyletoppers.nl  |  Wij hebben momenteel 78336 aanbiedingen in ons bestand